CREDITELE NEBANCARE ONLINE DE LA FRFS

Credite nebancare - Forza Rossa Financial Services


Daca ai nevoie de bani rapid, poti aplica pentru creditele nebancare Forza Rossa Financial Services, credite acordate de Garanti Credite de Consum (marca sub care functioneaza RALFI IFN SA). Valorile brandului Forza Rossa - rapiditate, eficienta, profesionalism - acum sunt transpuse in servicii financiare de inalta calitate, menite sa iti faca orice vis realitate.1) Credit rapid Credius (si pentru restantieri)

[Completati cererea]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]


Oferta de credite online de la FRFS (Forza Rossa Financial Services):

Creditul de nevoi personale
Creditul de achizitii
Creditul auto

Aplica ONLINE la formularul FRFS.

Poti aplica la creditul Forza Rossa Financial Services online. Completezi formularul si vei fi contactat in scurt timp de un reprezentant, pentru a discuta detaliile creditului.

Acestea sunt cerintele formularului online de accesare a creditului. Cerintele sunt clare si completand campurile obligatorii ale formularului online, poti aplica pentru accesarea unui credit nebancar rapid.

Documente necesare
    • Copie act de identitate
    • Ultima factura de utilitati

Angajati
    • Adeverinta salariu
    • Fisa fiscala

Pensionari
    • Cel mai recent talon de pensie
    • Decizia de pensionare

Persoana Fizica Autorizata
    • Decizia finala de impunere pe ultimul an
    • Autorizatia de libera practica
    • Certificat de inregistrare fiscala
    • Copie dupa registrele de incasari si plati pe ultimele 3 luni

* Ne rezervam dreptul de a solicita documente suplimentare in anumite situatii, in concordanta cu politica de creditare.

Este simplu sa aplici pentru un credit nebancar de la FRFS. Alegi suma dorita, afli ce rata lunara vei avea de plata pe durata derularii creditului. Evident, in primul rand afli daca te califici pentru a ti se acorda creditul nebancar online.
Printre cele mai cunoscute Institutii Financiare Nebancare din Romania se numara: Cetelem, Viva Credit, Provident, TBI Credit, Patria Credit, iCredit, Verida Credit, etc.

Fiecare dintre aceste institutii financiare nebancare are avantaje si avantaje in privinta acordarii imprumuturilor nebancare. Exista IFN ce acorda imprumuturi rapide, acestea sunt in general de tip credit rapid online nebancar, deci o forma de imprumut acordat la dobanzi foarte mari, online. Cele mai cautate forme de imprumuturi din ultima vreme sunt de fapt "creditele rapide doar cu buletinul".