CREDITE RAPIDE DOAR CU BULETINUL

Ai nevoie de un credit rapid, fara multe acte, fara adeverinte, fara carte de munca?


Solutia ar fi creditele cu buletinul, insa, trebuie sa stiti ca sunt foarte scumpe si mai ales, sunt credite rapide prin intermediul carora nu puteti contracta o suma mare de bani, iar intervalul de creditare este redus.

Chiar daca pe piata creditelor nebancare s-au impus noi reguli, accesarea unui imprumut fiind mult mai dificila astazi decat era acum 5 ani in urma, totusi, posibilitati sunt, si solutii de a face rost de bani vor exista atata timp cat va exista principiul creditarii.

Ei bine, creditele rapide doar cu buletinul, le puteti gasi la nivelul anului 2013 sub forma cardurilor de credite sau a unor imprumuturi rapide stilizate.

1) Credit rapid Credius (si pentru restantieri)

[Completati cererea]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]


Cand nevoia o ia inaintea ratiunii, oamenii doresc un singur lucru: sa faca rost de bani cu orice cost. Solutia, fireste, este una pripita, ce poate naste probleme si mai mari, pe perioade lungi de timp.

Orice credit contractat este o piatra de moara pentru cel care-l contracteaza, insa, cand vine vrba de credite rapide doar cu buletinul si de clasa de imprumuturi rapide, in general, lucrurile sunt mult mai grave din punctul de vedere al rambursarii, pentru ca discutam de dobanzi enorme ce determina un grad mare de imovarare, mai ales daca ajungi cumva sa rostogolesti creditul initial, sa intarzii cu plata ratelor sau sa mai iei inca un credit pentru a-l refinanta pe cel vechi.
Printre cele mai cunoscute Institutii Financiare Nebancare din Romania se numara: Cetelem, Viva Credit, Provident, TBI Credit, Patria Credit, iCredit, Verida Credit, etc.

Fiecare dintre aceste institutii financiare nebancare are avantaje si avantaje in privinta acordarii imprumuturilor nebancare. Exista IFN ce acorda imprumuturi rapide, acestea sunt in general de tip credit rapid online nebancar, deci o forma de imprumut acordat la dobanzi foarte mari, online. Cele mai cautate forme de imprumuturi din ultima vreme sunt de fapt "creditele rapide doar cu buletinul".