IMPRUMUTURI NEBANCARE INSTANT - BANI IMEDIAT

Clientii ce apeleaza la imprumuturile nebancare vor sa obtina banii cat mai rapid in mana


In general, oamenii recurg la imprumuturi cand nu mai au alte variante de a face rost de bani. Cei ce apeleaza la imprumuturile nebancare o fac in general ca pe o solutie de compromis generata de diverse motive, cum ar fi: neplata unor credite anterioare fapt ce-i face neeligibili pentru un al credit bancar, intarzieri la plata ratelor unui alt imprumut, motiv pentru care apar inscrisi in Biroul de Credit cu un scoring negativ, necalificabil pentru un nou credit, venituri insuficiente pentru a indeplini conditiile impuse de anumite societati financiare, etc.

Toate aceste cazuri reprezinta preambulul alegerii pe care o fac clientii Institutiilor Nebancare, ce se orienteaza in special catre produsele rapide, asa-numitele imprumuturi rapide de la IFN-uri, cu permisivitate ridicata.

Pentru a te califica in vederea obtinerii unui credit instant n-ai de indeplinit decat o formalitate, de cele mai multe ori; adeverinta de venit - act ce poate sa-ti ia un timp pentru a-l obtine si de asemenea, un xerox dupa buletinul de identitate. Dupa cum puteti constanta, aplicarea pentru mprumuturile nebancare instant reprezinta de fapt certificarea posibilitatilor dumneavoastra de a va putea plati ratele, fapt datorat impunerii existentei adeverintei de venit. Fluturasul de salariu sau cartea de munca sunt si ele elemente intalnite in cazul unor IFN-uri ce-si asigura investitia prin perceperea unor elemente de garantie obligatorii, conform normativelor BNR.

Desi suntem in domeniul imprumuturilor negarantate, simplul fapt ca se cere o adeverinta de venit (desi aceasta nu este obligatoriu stipulata in legislatia financiara, ea este univoc solicitata implicit prin regula comform careia, IFN-ul trebuie sa se asigure ca prin imprumutul oferit nu te indatorezi maimult decat pragul legal admisibil. Datorita acestei stipulari, valorile acestor imprumturi nebancare rapide (instant) sunt mici, ele nedepasind 3 - 4000 lei; de cele mai multe ori, pentru un prim imprumut IFN-ul nu-ti da mai mult de 3000 de lei.