CREDITE NEBANCARE ONLINE

Recomandari de firme credite online


Pentru cei care isi doresc un credit,  dar au suficient timp, exista solutii mult mai simple, creditele online. Conceptul in sine pare a fi unul foarte util si simplu, conform modalitatilor de aplicare prezentate pe site-urile firmelor de credite. Insa, cum stim ca nu intotdeauna teoria coincide cu realitatea, ii invit pe toti cei care au apelat la astfel de credite sa ne faca cateva recomandari de firme credite online, completand formularul nostru online.


1) Credit rapid Credius (si pentru restantieri)

[Completati cererea]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]


In principiu, foarte multe dintre firmele care acorda credite au un serviciu de creditare online, iar procedurile de solicitare a creditului si tipurile de formulare si de trimiterea acestora variaza de  la o institutie la alta. Unele firme ofera potentialilor clienti optiunea de a completa online formulare prin care solicita un credit, iar dupa ce agentii institutiei respective se ocupa de acestea, clientul este sunat iar daca creditul este acordat, banii sunt livrati chiar si la domiciliu. Exista in schimb unele firme care doar solicita ca formularele completate si restul documentelor necesare sa fie printate, semnate de clienti si apoi trimise la sediul firmei, iar restul operatiilor se fac online. Iar alte institutii de credite opereaza in totalitate online, iar ratele si dobanzile vor fi achitate de catre client tot prin transfer online. Voi cum stiti ca se procedeaza in cazul creditelor online?
Printre cele mai cunoscute Institutii Financiare Nebancare din Romania se numara: Cetelem, Viva Credit, Provident, TBI Credit, Patria Credit, iCredit, Verida Credit, etc.

Fiecare dintre aceste institutii financiare nebancare are avantaje si avantaje in privinta acordarii imprumuturilor nebancare. Exista IFN ce acorda imprumuturi rapide, acestea sunt in general de tip credit rapid online nebancar, deci o forma de imprumut acordat la dobanzi foarte mari, online. Cele mai cautate forme de imprumuturi din ultima vreme sunt de fapt "creditele rapide doar cu buletinul".