Imprumut rapid la domiciliu

Daca iarna te-a luat pe nepregatite, fii pregatit macar sa iei un premiu substantial de la Provident. La orice imprumut rapid accesat, intri in cursa castigatorilor.


Un imprumut urgent nebancar marca Provident, iti poate aduce in perioada 20 octombrie - 7 decembrie, un premiu frumos de 1.500 de lei. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici si sa ti se aprobe creditul.

Avand in vedere conditiile lejere pe care Provident le solicita, este aproape imposibil sa nu te califici pentru un imprumut rapid. Daca vrei sa fie si mai rapid, trebuie sa adaugi optiunea de gestionare la domiciliu a imprumutului tau.

Accesarea unui credit rapid la domiciliu a devenit aproape o formalitate, avand in vedere noile metode de accesare, mult mai eficiente si mai flexibile, in avantajul clientilor.

Variantele de a apela la un astfel de imprumut urgent la domiciliu de la Provident sunt: prin completarea formularului online, prin telefon ori prin SMS. Dupa ce ai urmat una din aceste cai, vei fi contactat de un agent Provident, iar daca ai selectat optiunea de lucru "la domiciliu", beneficiezi de toata atentia respectivului agent, de la formalitatile de semnare ale contractului de imprumut, pana la rambursarea saptamanala a ratelor, rambursare care se fa face direct de la domiciliul tau, prin deplasarea saptamanala a agntului Provident la data pe care ati stabilit-o de comun acord.

Avtantajele creditului rapid la domiciliu:

- sume de pana la 5000 de lei;
- fara garantii si fara giranti;
- conditii lejere de imprumut;
- ratele sunt fixe si nu se vor schimba pe parcursul derularii creditului.

Pentru a lua un astfel de credit, trebuie sa ai peste 18 ani si un venit stabil si mai ales, sa garantezi pentru asta.

Deci, nu mai astepta, acceseaza rapid un imprumut rapid la domiciliu de la Provident si poti fi unul din cei 10 castigatori saptamanali ai unui premiu de 1500 de lei. Suma este deloc de negljat, mai ales ca vine iarna, iar dupa cum stim, in aceasta perioada cheltuielile sunt din ce in ce mai mari.

Completeaza  > AICI < formularul online si poti sa intri in cursa pentru premiul de 1500 lei.