Credit rapid fara acte de la Ferratum

O sursa facila de finantare, cu acte putine, fara multe intrebari, o gasim la societatea nebancara Ferratum.


O institutie financiara nebancara relativ noua in piata - Ferratum - inregistrata in registrul BNR in anul 2013, ofera credite rapide clientilor sai, intr-o gama variata de optiuni.

Grupul Ferratum din care face parte si IFN-ul romanesc este fondat in Finalanda si este deja prezent in 19 tari, avand peste 1,5 milioane de clienti.

Pentru a obtine detaliile finatarii de la Ferratum, va invitam sa parcurgeti pagina de "intrebari frecvente" pe care o regasiti in platforma online a institutiei: https://www.ferratum.ro/intrebari-frecvente.

1) Credit rapid Credius (si pentru restantieri)

[Completati cererea]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]


Pana cand veti obtine aceste detalii, noi va spunem ca oferta de baza a Ferratum reprezinta in fapt o forma simpla de credite pana la salariu, acordare de sume mici pe termen scurt. Suma maxima ce poate fi obtinuta este de 1290 lei, iar perioada maxim ade rambursare este de 45 de zile. Pentru acest imprumut la plafonul maxim, de 1290 de lei, contractat pe o perioada de 30 de zile, costul total al creditului este de 446 lei, deci, la finalul celor 30 de zile, veti avea de plata 1736 lei.

Important de retinut ca la Ferratum veti gasi o sumedenie de produse de finantare, de la credit online urgent la cel prin prin SMS, cu buletinul, imprumut urgent, credit fara acte, gestionare la domiciliu, etc.


In definitiv, Ferratum ofera microcredite, adica sume mici de bani, pe termen scurt, fara acte, cu cerinte minime.

Caracteristicile acestui imprumut:

    - pentru oricine are minim 24 de ani si are venituri lunare;
    - pentru nevoi urgente si neprevazute - deci trebuie obtinut repede;
    - in suma relativ mica - deci care poate fi rambursat in mai putin de 45 de zile;
    - usor de rambursat - adica reprezinta doar o mica parte din venitul lunar al familiei.
Printre cele mai cunoscute Institutii Financiare Nebancare din Romania se numara: Cetelem, Viva Credit, Provident, TBI Credit, Patria Credit, iCredit, Verida Credit, etc.

Fiecare dintre aceste institutii financiare nebancare are avantaje si avantaje in privinta acordarii imprumuturilor nebancare. Exista IFN ce acorda imprumuturi rapide, acestea sunt in general de tip credit rapid online nebancar, deci o forma de imprumut acordat la dobanzi foarte mari, online. Cele mai cautate forme de imprumuturi din ultima vreme sunt de fapt "creditele rapide doar cu buletinul".