Credit rapid FRFS

FRFS ne intampina cu o noua oferta de credite rapide, pastrandu-si transparenta si increderea clientilor


Printre cele mai tinere Institutii Financiare Nebancare de pe piata Romaneasca se numara si FRFS – Forza Rossa Financial Services, societate ce functioneaza mai nou in colaborare cu BRD Finance.

Creditele nebancare rapide de la FRFS sunt aprobate ultra-rapid, fara avans.
Apeland la creditele nebancare rapide de la FRFS poti sa economisesti timp, aplicand online prin completarea unor formulare foarte simple.

Documentele necesare accesarii creditelor nu sunt multe, iar procesul de acordare a creditului este unul transparent.

Nu este o limitare de destinatie a creditului, deci, tu il poti utiliza pentru orice nevoie ai avea. Ai astfel posibilitatea de a-ti achita ratele creditului, care sunt fixe in lei, si astfel nu esti afectat de variatiile cursului de schimb.

Dobanda anuala efectiva (DAE) pleaca de la 18%, adica o dobanda foarte buna, chiar si in comparatie cu creditele de consum bancare.

Pentru a completa conditiile de eligibilitate in vederea accesarii unui credit, sunt acceptate ca total o gama larga de venituri independente si venituri suplimentare generate de dividende, contracte de inchirieri, diurne, drept de autor.


Conditiile de accesare a acestor credite rapide:

- venit minim de 500 de lei;
- varsta intre 21 si 65 de ani.


Pentru a solicitia un credit rapid FRFS, n-ai decat sa aplici online. Completezi formularul online si vei fi contactat in scurt timp de un reprezentant FRFS. Pentru detalii, accesati site-ul FRFS (www.frfs.ro).