Credit rapid obtinut in cele mai usoare conditii

Obtinerea unui credit rapid inseamna bani urgent in maxim 48 de ore


Daca esti in situatia de a avea nevoie de bani in maxim 48 de ore, inseamna ca ai nevoie de un imprumut rapid. Acest lucru te va orienta inevitabil catre Institutiile Financiare Nebancare.

Un credit rapid nebancar se poate accesa fie online, fie telefonic, fie prin completarea unei cereri tip la un ghiseu. Evident, cel mai rapid si mai comod mod de accesare ramane cel online.

Printre cele mai cunoscute societati non-bancare ce iti poate acorda un astfel de credit rapid online se numara: Provident, Cetelem, Viva Credit, Simplu Credit, RALFI IFN, FRFS, Easy Credit, etc.

Majoritatea IFN-urilor solicita pentru acordarea unui imprumut rapid un numar minimal de acte, iar conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti sunt de asemenea mult mai permisive decat cele impuse de banci pentru creditele de consum.

De exemplu, de la Provident poti obtine un credit rapid in conditii foarte lejere, poate printre cele mai lejere din piata nebancarelor.

1) Credit rapid Credius (si pentru restantieri)

[Completati cererea]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]


Cum procedezi pentru a accesa un imprumut rapid Provident?

Indiferent de directia in acre doresti sa utilizezi banii, fie ca vrei sa renovezi apartamentul, ori sa folosesti banii in scopuri educatire, fie ca vrei sa pleci in vacanta sau pur si simplu vrei sa profiti de reducerile de primavara din magazine, de la Provident poti lua un imprumut rapid, cat ai zice credit.

Poti sa-ti indeplinesti dorintele. apeland oportunitatea oferita de Provident, de a-ti acorda un imprumut rapid si simplu, potrivit planurilor tale.

Avantajele imprumutului Provident:

- banii in 48 de ore;
- 2 acte: buletin si fluturas de salariu;
- rate fixe pe durata derularii contractului de credit;
- impumutul Provident este unul fara garantii si fara giranti.

Ce trebuie sa faci pentru a-l obtine?

- completezi formularul online, in care ti se solicita numele, prenumele, telefonul si e-mail-ul, iti dai acordul in privinta conditiilor de utilizare si-l trimiti. Vei fi contactat in maxim 60 de minute de catre un consultant Provident, ce-ti va oferi toate informatiile legate de imprumutul dorit.
Printre cele mai cunoscute Institutii Financiare Nebancare din Romania se numara: Cetelem, Viva Credit, Provident, TBI Credit, Patria Credit, iCredit, Verida Credit, etc.

Fiecare dintre aceste institutii financiare nebancare are avantaje si avantaje in privinta acordarii imprumuturilor nebancare. Exista IFN ce acorda imprumuturi rapide, acestea sunt in general de tip credit rapid online nebancar, deci o forma de imprumut acordat la dobanzi foarte mari, online. Cele mai cautate forme de imprumuturi din ultima vreme sunt de fapt "creditele rapide doar cu buletinul".