Viva Credit ofera credite rapide fara adeverinta de venit

Creditele rapide de la Viva Credit  acordate in conditii deosebit de lejere


Cand vine vorba de permisivitatea creditelor rapide nebancare, putem spune ca liderul de necontestat din piata ramane Viva Credit. Ba mai mult de atat, aceasta societate este specializata pe creditele rapide pana la salariu - imprumuturi de bani pe termen scurt. Chiar daca sumele de bani pe care le poti obtine sunt in general reduse, pentru cei cu venituri mici reprezinta o solutie de a-si rezolva problemele pana la urmatorul salariu.

Aplica pentru un imprumut la Viva Credit

Chiar daca nu esti un cheltuitor, se intampla uneori in viata sa apara diverse situatii dificile cand nu dispui de suma de bani necesara, moment in care incerci sa faci rost de bani apeland la un imprumut. Daca situatia la locul de munca nu-ti permite sa aduci o adeverinta de venit, atunci posibilitatea de a accesa un credit este una destul de dificila. 

1) Credit rapid Credius (si pentru restantieri)

[Completati cererea]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]


Printre putinele societati nebancare ce ofera sume mici de bani, pe termen scurt, in conditii de eligibilitate dintre cele mai permisive este VIVA Credit. Pentru ca stim ca e greu sa economisesti luna de luna pentru a-ti implini un moft sau vis, stim ca oamenii, in general, cumpara emotional si mai stim ca mai motivant este sa iei banii printr-un imprumut rapid, rezolvi ce ti-ai propus, pentru ca apoi ii returnezi - doar ai obligatia contractuala si te simti presat. Iar la Viva Credit lucrurile se intampla extrem de simplu: totul este 100% online. DA! Adica stai acasa, comod la computer, scanezi actele, le trimiti si fix in aceeasi zi sunt si transferati banii in contul tau (daca ti s-a aprobat imprumutul, evident). Prima oara poti lua imprumut pana a 500 de lei. Dupa aceea, daca nu au fost incidente neplacute, limita poate ajunge pana la 1500 de lei. In orice caz, indicat este sa iei doar atat cat ai nevoie, nu mai mult! Important de retinut ca de la Viva credit poti face rost de bani rapid, in mai putin de 24 de ore.

Creditele rapide fara adeverinta de venit de la Viva Credit sunt aprobate imediat, practic tu stii in cateva ore daca ti s-a aprobat creditul, iar daca totul este in regula, in maxim o ora poti obtine banii in mana. Din cate stim noi aceste imprumuturi pana la salariu de la Viva Credit sunt printre cele mai rapide credite din piata.

De ce documente ai nevoie pentru a apela la creditele rapide de la Viva Credit? Ai nevoie de buletinul de identitate (scanat), de un extras de cont si pentru a scurta intervalul de verificare, poti aduce si alte documente din care sa reiasa bonitatea ta pe durata derularii creditului (adica sa dovedesti cumva ca-ti poti rambursa imprumutul solicitat). Ceea ce este foarte util este faptul ca nu ai nevoie de adeverinta de venit, de giranti sau garantii. Iar pe langa toate astea, niciuna dintre conditiile contractuale nu se modifica pe parcursul contractului.

Un alt avantaj major este faptul ca nu ai niciun cost pentru analiza dosarului. De asemenea, pot primi un imprumut rapid de la Viva Credit chiar si persoanele care sunt raportate cu intarzieri la plata ratelor in Biroul de Credite. Atentie insa! Daca ai deja un imprumut rapid Viva, vei putea aplica pentru un nou credit abia dupa ce rambursezi integral creditul anterior.

De subliniat faptul ca de la Viva Credit poti obtine credite rapide fara adeverinta de venit, precum si cel mai important amanunt: poti face rost de bani chiar daca esti restantier al altor credite, daca esti inscris in Biroul de Credit ca raulatnic.
Printre cele mai cunoscute Institutii Financiare Nebancare din Romania se numara: Cetelem, Viva Credit, Provident, TBI Credit, Patria Credit, iCredit, Verida Credit, etc.

Fiecare dintre aceste institutii financiare nebancare are avantaje si avantaje in privinta acordarii imprumuturilor nebancare. Exista IFN ce acorda imprumuturi rapide, acestea sunt in general de tip credit rapid online nebancar, deci o forma de imprumut acordat la dobanzi foarte mari, online. Cele mai cautate forme de imprumuturi din ultima vreme sunt de fapt "creditele rapide doar cu buletinul".