Credite doar cu buletinul si o garantie

Romanii cauta credite rapide doar cu buletinul, iar IFN-urile cauta solutii


Daca va intrebati care sunt cele mai cautate forme de credite rapide nebancare, va putem spune ca sunt cele "doar cu buletinul". In 2014, creditele rapide doar cu buletinul tin inca capul de afis al dorintelor speciale ale Romanilor, chiar si la mai mult de 5 ani de la stingerea lor.

Ei, si cand vine vorba de stingere, putem spune cu sufletul impacat ca, daca noi uitam uneori de creditele rapide doar cu buletinul, vin guvernantii si ne amintesc ca ele au existat candva. Cum ne amintesc? Mai noi prin legi! Tocmai ne-am trezit, daca nu sunteti la curent, cu o lege in care se poate face o reesalonare a unor credite de nevoi personale. Oare in categoria aceasta se incadreaza si creditele rapide doar cu buletinul de acum cinci-sase ani in urma? Caci daca raspunsul este afirmativ, putem spune cu mana pe inima ca traim intr-o tara de ignoranti, adica, in tara celor ce accepta sa plateasca pentru prostia altora.

Deci, care-i motivul pentru care romanii cauta credite rapide doar cu buletinul si in 2014? Pentru ca sunt societati ce le dau apa la moara, cum s-ar spune, fie prin reclame mascate, fie prin oferte ce mai contin si alte informatii, ca de exemplu, solicitarea unei garantii, cum ar fi masina, casa, etc.

Oportunistii au rasarit peste noapte sa ofere romanilor credite doar cu buletinul; sunt societati ce ofera imprumuturi pentru o anumita perioada de timp, tu in schimb trebuie sa-ti lasi masina drept garantie, iar in caz de nerambursare a imprumutului, ramai si fara bani si fara masina. De ce si fara bani? Pentru ca e simplu; chiar daca n-ati rambursat acel credit doar cu buletinul contractat, iar societatea va confiscat masina, tu tot mai ai de plata creditul contractat, motiv pentru care s-ar putea sa te trezesti si cu alte bunuri confiscate, in afara de masina folosita drept garantie initiala.