BANI RAPID IMPRUMUT DE LA SOCIETATILE NEBANCARE

Obtine chiar azi un credit rapid nebancar de la IFN


Daca nu mai faci fata financiar situatiilor aparute, daca ai nevoie urgenta de bani, daca nu gasesti unde sa te imprumuti fara dobanda (amici, rude), daca n-ai ce sa amanetezi in afara de sufet, poti sa apelezi la serviciile unei institutii financiare nebancare. Daca soliciti un imprumut intr-un timp rezonabil, poti obtine banii rapid, la o dobanda acceptabila; unele IFN-uri practica o dobanda apropiata de cea a bancilor, cand vine vorba de creditele de consum.

Dobanzile mai mari intalnite in piata nebancarelor le gasim la imprumuturile rapide. Aceste produse financiare sunt cele mai scumpe, in primul rand pentru ca discutam de imprumuturi negarante, deci cu risc pentru societate, si-n al doilea rand pentru ca discutam de imprumuturi foarte rapide, practic poti obtine banii chiar si in ziua in care soliciti creditul, daca ai toate documentele solicitate in ordine.
Societatile nebancare reprezinta o solutie flexibila si rapida de a obtine un imprumut rapid. Imprumutul nebancar rapid sau creditul in aceeasi zi reprezinta in general un imprumut rapid utilizat in scopul achizitionarii unor bunuri, obiecte de uz casnic sau platii unor facturi curente. Imprumutul rapid poate fi un credit online (100% online, cum e cel de la Viva Credit), poate fi un credit la domiciliu (cum e cel de la Provident), poate fi un imprumut facut direct in magazin (cum e cel de la BRD Finance in colaborare cu Altex).

In general, imprumuturile rapide sunt aprobate in maxim 48 de ore de la depunerea cererii, in conditiile in care esti eligibil. Sumele sunt mici, iar imprumutul negarantat, deci, riscurile fiind reduse, IFN-urile nu solicita prea multe acte. In general, cu buletinul si cu o adeverinta de venit ai rezolvat problema.

Oferta de credite rapide pe piata e din ce in ce mai mare si tinde sa se ieftineasca. Momentan insa dobanzile sunt destul de mari, insa atunci cand vrei sa rezolvi rapid o situatie financiara, trebuie sa te astepti la asta si sa iti asumi costurile sau poti sa procedezi cum am spus la inceput - sa te gandesti din vreme si sa actionezi rapid.