CREDITE RAPIDE FARA GARANTII

Creditele rapide: fara giranti, fara garantii, bani rapid fara multe acte


Datorita dificultatilor din ce in ce mai mari de accesare a imprumuturilor bancare si nevoii de bani, romanii s-au reorietat spre creditele rapide acordate de institutiile financiare nebancare.

Dezavantale acestor credite sunt datorate in prncipal costurilor ridicate generate de aceste imprumuturi rapide, considerabil mai mari in comparatie cu cele clasice, iar perioada de acordare este mai redusa. Avantajul creditelor rapide este dat in principal de accesibilitatea sporita, cuantificata in conditiile lejere de acordare: fara giranti, fara garantii, fara multe acte. 

Astfel, prin creditele rapide se pot contracta in maximum 48 de ore sume relativ mici, fara giranti sau garantii materiale.
Creditele rapide sunt in general accesate de acele persoane ce au un venit mediu sau sub mediu, ce n-ar putea sa obtina un credit la o banca din cauza veniturilor mici sau a faptului ca sunt restantieri si prezenti in Biroul de Credit ca rau-platnic. 

Pentru a putea contracta un credit rapid, solicitantul trebuie sa aiba minim 18 ani si trebuie sa faca dovada ca locuieste la adresa din buletin, precum si dovada unui venit constant.

Faptul ca aceste credite rapide nu necesita garantii suplimentare, in afara de acel venit minim standard variabil de la un IFN la altul, determina incadrarea acestor imprumuturi rapide intr-un clasa crescuta de risc, risc ce este din plin acoperit de dobanzile solicitate pentru aceste credite.