CUM ACCESEZ UN CREDIT RAPID?

Ce este un credit rapid? Cum aplic pentru un credit rapid?    


Creditele rapide nebancare sunt creditele puse la dispozitie de catre IFN-uri, intr-un interval de timp foarte scurt. Avantajul acestor credite rapide este dat de lejeritatea cu care obtii imprumutul, cerintele limitate, acte putin si de faptul ca faci rost de bani urgent. Imprumutul urgent de bani de la IFN are diverse forma si structuri, unele sunt numite credite instant, altele credite pana la salariu, altele credite la domiciliu, etc.

Potentialul deosebit din piata al acestor tipuri de credite au detemrinat chiar si bancile sa-si lanseze astfel de produse financiare, de tipul creditelor rapide de la IFN-uri.

Ce faci cand ai nevoie de bani urgent?

Puteti obtine banii, direct la dumneavoastra acasa, orice suma doriti (500, 1000, 1500, 2000, 2500, 3000, etc.). Acordarea creditului se face imediat, in maxim 48 ore. Primiti banii la dumneavoastra acasa. Pentru acest credit rapid nu aveti nevoie de giranti si nici de garantii materiale.

Nu exista nici un fel de taxe sau comisioane ascunse. Veti avea de platit doar rata creditului. Rata de plata este fixa pe toata perioada creditului. Veti sti de la inceput cat aveti de platit.

Avantajele unui astfel de credit rapid: Banii repede, in 48 de ore. Se completeaza doar un formular simplu, si dupa o verificare cineva va aduce banii acasa. Perioada de rambursare poate fi de 28, 42 sau 56 de saptamani.

Pentru ce puteti sa solicitati creditul?

Spre deosebire de rude, prieteni, vecini, cei care ar putea sa va ajute cu un imprumut intr-o situatie de urgenta, insa, pentru a obtine de la ei acest imprumut trebuie sa va si justificati actiunile, sa le spuneti ce faceti cu banii, la IFN-uri este mai simplu. Nu trebuie sa dati explicatii in privinta folosintei banilor din imprumutul rapid solicitat.

Plecati in vacanta? Aveti nevoie de bani pentru zugraveala sau sa va luati un frigider nou? Un credit rapid este solutia.

Pentru a solicita un credit rapid, trebuie sa aveti varsta de 21 de ani impliniti si sa fiti cetatean roman.
Fara prea multe acte, fara birocratie, banii poti ajunge repede la dumneavoastra. Institutiile ce acorda credite nebancare rapide sunt si flexibile la plata ratelor. Puteti face o reesalonare daca sunteti stramtorati intr-o perioada.
   
Cauti credite nebancare rapide?

Creditele nebancare rapide pot fi o varianta accesibila pentru creditele de consum oferite de banci.  Creditele rapide nebancare sunt puse la dispozitia populatiei de catre Instittiile Financiare Nebancare intr-un timp scurt, in baza unor cerinte de eligibilitate leejere, de cele mai multe ori au rate fixe, fara alte comisioane ascunse.

Numarul mare de romani ce au apelat la creditele rapide ne determina sa credem ca reprezinta un segment util in piata creditelor, in special a celor nebancare. In acest sens societatile nebancare si-au diversificat ofertele si au scos o serie de produse de creditare rapida, adaptandu-se la nevoile cetateanului si venind in intampinarea acestora.

IFN-urile, singurele care mai acorda credite. Vezi conditiile!

Romanii care nu reusesc sa se mai credite de la banci au ales sa apeleze la institutii financiar-nebancare (IFN-uri). Acestea credita sume mult mai mici dar la costuri foarte mari, fiind de multe ori comparate cu camatarii - DAE anual poate atinge si 227%. Exista insa doua avantaje: disponibilitatea de a da bani (avantajati si de faptul ca acorda credite de maximum 9.000 lei) si numarul mic de acte cerute (nu se supun normelor de creditare impuse de BNR).

Pentru a accesa un credit rapid ai la disozitie doua variante, fie completezi un formular online si-ti faci cunoscuta obtiunea de a accesa un astfel de imprumut rapid, fie suni direct la societatea nebancara si soliciti direct un credit rapid. Te costa la fel.