INSTITUTIILE CE ACORDA IMPRUMUTURI NEBANCARE RAPIDE

Care sunt firmele la care putem apela pentru un imprumut rapid? Ce sume de bani putem obtine? Cu ce dobanzi? Ce rate urmeaza sa rambursam?


Sunt multe intrebari si raspunsurile sunt in multe directii. Ce stim cu adevarat e ca aceste Institutii Financiare Nebancare (IFN-uri cum sunt ele cunoscute) iti poti imprumuta bani in conditii mult mai lejere decat bancile.

Ratele creditelor sunt in general fixe, la fel si dobanda practicata, insa, dezavantajul major este dat de dobanda, dobanda uriasa practicata de majoritatea IFN-urilor ce acorda imprumuturi nebancare.

Evident, faptul ca aceste credite sunt scumpe, nu inseamna ca toate imprumuturile nebancare sunt scumpe. Exista si imprumuturi acordate la o dobanda decenta, evident, conditiile de acordare sunt diferite si s-ar putea sa nu le poti onora.

Marea majoritate a imprumuturilor nebancare prezinta totusi niste dobanzi mari, iar perioada de rambursare mica, fapt ce ridica costurile si te indatoreaza cu un procent semnificativ lunar. Dobanda anuala efectica poate depasi 50%, fapt ce determina o indatorare importanta pe termen scurt.

Printre cele mai cunoscute institutii de imprumuturi nebancare rapide sunt cele care acorda credite, institutii care emit carduri nebancare (carduri de cumparaturi) si casele de amanet.

Sumele pe care le puteti obtine (fie ca este vorba de bani gheata sau de carduri de credite) pornesc de le 3-400 lei si pot ajunge la 3-4000 lei, in functie de veniturile pe care le puteti dovedi.

IFN-urile nu verifica obligatoriu bonitatea la biroul de credite. Deci, avantajul major este dat de faptul ca trecutul tau legat de alte imprumuturi este aproape in "siguranta", mai ales cand discutam de creditele rapide, cele mai scumpe credite din piata "nebancarelor"

Daca aveti probleme cu credite anterioare, adica nu ati platit ratele la timp, institutiile financiare nebancare pot fi solutia salvatoare pentru un imprumut. Acestea nu verifica situatia altor credite pe care le aveti in derulare sau daca aveti probleme cu acestea; imprumuturile se acorda pe baza unei adeverinte sa salariu si a unei copii de buletin.

Iata si la ce firme nebancare puteti apela pentru un imprumut: Provident, Cetelem, BRD Finance, ING Credit, Verida Credit, BT Direct IFN, Simplu Credit IFN, Profi Credit Romania IFN, Viva Credit, FRFS, etc.