Credit doar cu buletinul pentru nevoi urgente

O solutie de a iesi dintr-un impas financiar este accesarea unui imprumut doar cu buletinul


Pentru ca in viata apar tot felul de situatii neprevazute, suntem nevoiti uneori sa apelam la un imprumut de urgenta care sa ne rezolve problemele financiare. Cel mai simplu mod de a obtine suma de bani dorita este acest credit doar cu buletinul, care nu ingreuneaza obtinerea banilor.

N-ai nevoie nici de adeverinta de salariat, nici de adeverinta de venit, n-ai nevoie de vechime, n-ai nevoie de carte de munca. Pur si simplu, obtii o suma de bani, prezentand in schimb buletinul de identitate.
Ce este un credit cu buletinul? Un imprumut mic de bani, acordat pe termen scurt, fara garantii si fara giranti.

In piata din Romania exista la ora actuala doua tipuri de astfel de credite doar cu buletinul: creditele de achizitie a unor bunuri de valoare si creditele de nevoi personale. In primul caz, sunt societati nebancare ce activeaza prin marile magazine, care iti ofera sisteme de rate avantajoase. In al doilea caz, societatile nebancare ofera sume mici de bani imprumut, pentru care nu solicita garantii, ci doar exista unui act de identitate.

Spre exemplu, de la Viva Credit puteti obtine un credit doar cu buletinul. Creditul lor de baza - "pana la salariu" este un astfel de produs financiar ce se acorda online, singura solicitare fiind copia scanata dupa buletin ce se upload-eaza si se trimite la suport@VivaCredit.ro sau prin fax la nr. 021.387.3502.

Aprobarea acestui credit de la Viva se face rapid, iar virarea banilor dureaza maxim 2 ore. Creditul pana la salariu de la viva Credit este cu adevarat cel mai rapid imprumut din piata. Este adevarat ca astfel obtii sume mici de bani, pe termen scurt, insa, este exact de ce ai nevoie uneori. Cand ramai fara bani inainte de a incasa salariu, cand apare o problema urgenta de moment, cand ai de platit o amenda sau n-ai bani de factura la curent, exista posibilitatea imprumutului pe termen scurt, in conditii accesibile online.

Pe pagina https://vivacredit.ro/credit-cu-buletinul, gasiti informatii detaliate despre felul cum se acorda un astfel de credit cu buletinul.

Cheltuielile aparute pe nepusa masa, pot fi simplu rezolvate cu acest credit cu buletinul de la Viva Credit.

Daca ai nevoie de un credit doar cu buletinul - APLICA AICI