Imprumuturi de bani cu costuri mici

De unde pot face rost de un imprumut rapid de bani, la un cost cat mai mic?


Imprumuturi de bani cu costuri mici gasiti la banci. Altfel, daca doriti si conditii de creditare mai lejere, n-aveti decat sa va orientati catre IFN-uri, insa, acolo nu este ieftin. Costurile creditelor nebancare rapide nu mai sunt mici.

Deci, cum rezolvam aceasta dilema? Pana la urma aveti nevoie de imprumuturi de bani cu costuri mici, ori de imprumuturi lejere, fara sa vi se ceara spre exemplu vreo adeverinta de venit, ori vreo dovada ca sunteti restantier?

Pentru ca avem de-a face zilnic cu mesaje primite din partea dumneavoastra, care mai de care mai interesante, ne-am gandit sa facem o analiza asupra ceea ce se cere in piata, din acest punct de vedere.

Multi oameni doresc credite ieftine, insa, in acelasi timp, nu vor sa li se solicite adeverinta de venit. Aici intervine oaresce discordanta intre dorinta si putinta. Credite ieftine acorda bancile si chiar IFN-urile, daca ne referim doar la creditele de nevoi personale si nu intram in categoria de imprumuturi rapide. Da, da. Si la IFN-uri gasiti credite ieftine, daca nu aveti pretentia sa primiti banii in 2 ore, ori sa nu vi se ceara prea multe acte, in special legate de venituri si de trecutul de creditare.

Si totusi, atunci cand ne trimiteti mesajele si solicitati informatii despre creditele ieftine, doriti in acelasi timp credite rapid doar cu buletinul. Nu mai exista. Deci, nu le mai cautati. Credite doar cu buletinul nu se mai acorda in Romania. orice IFN acorda imprumuturi cu buletinul de identitate si o dovada de venit, chiar daca acea dovada este un simplu extras de cont de la o banca unde va primiti veniturile. Deci, nu este doar buletinul. In fine, faptul ca nu se cere adeverinta de venit, conteaza pentru multi dintre dumneavoastra. Insa, acestea nu sunt credite ieftine, dimpotriva, sunt cele mai scumpe din piata. Acestea sunt imprumuturile cu dobanzile cele mai ridicate, pentru ca riscurile lor sunt suportate de clienti, ma refer la riscurile de nerambursare.

Pentru un credit de nevoi personale accesat la o banca sau la un IFN se solicita, pe langa buletin, adeverinta de venit, factura de utilitati, iar unele societati mai solicita sa ai si un minim de vechime in munca.

De asemenea, sumele maxime pe care le poti obtine vor fi raportate la venitul tau net lunar, in functie de gradul de indatorare. Acest grad de indatorare, scoate in afara legalitatii creditele doar cu buletinul.

Gradul de indatorare reprezinta in esenta procentul din venitul tau net lunar, pe care banca sau IFN-ul il ia in considerare pentru a fi alocat ratelor lunare aferente imprumutului pe care ti-l acorda.

Bonitatea unui client se calculeaza in functie de veniturile nete ale solicitantului, din care sunt scazute cheltuielile de subzistenta lunare. Abia dupa aceea se aplica gradul de indatorare admis, acesta variind intre 50 si 70%.