Conditii/acte necesare credit Provident

Actele necesare obtinerii unui imprumut Provident sunt minime, insa sunt obligatorii


Pentru obtinerea unui imprumut nebancar urgent marca Provident, trebuie sa indepliniti o serie de conditii si sa aveti detineti niste acte corespunzatoare.

Astfel, pentru accesarea unui imprumut aveti nevoie de:

- actul de identitate, cel care va certifica cetatenia romana si domiciliul intr-unul din orasele din Romania;
- un act doveditor al unui venit stabil cert, de genul fluturasului de salariu sau cuponului de pensie. Daca n optati pentru gestionarea la domiciliu a imprumutului, veti avea nevoie si de un cont deschis la o banca comerciala din Romania, cont in care sa primiti banii imprumutati.
- dovada veniturilor trebuie corelata cu venitul minim obligatoriu solicitat de Provident pentru acordarea unui imprumut: 270 de lei venit minim pentru o persoana ori de 540 de lei venitul minim pentru o familie;
- o alta conditie obligatorie identificabila din prezentarea actului de identitate este varsta; aceasta nu trebuie sa fie mai mica de 18 ani.

1) Credit rapid Credius (si pentru restantieri)

[Completati cererea]


2) Provident - Imprumut rapid in 24 ore

[Accesati online - AICI]


3) Oferta Telecredit - credit online

[Completeaza formular]


Printre cele mai cunoscute Institutii Financiare Nebancare din Romania se numara: Cetelem, Viva Credit, Provident, TBI Credit, Patria Credit, iCredit, Verida Credit, etc.

Fiecare dintre aceste institutii financiare nebancare are avantaje si avantaje in privinta acordarii imprumuturilor nebancare. Exista IFN ce acorda imprumuturi rapide, acestea sunt in general de tip credit rapid online nebancar, deci o forma de imprumut acordat la dobanzi foarte mari, online. Cele mai cautate forme de imprumuturi din ultima vreme sunt de fapt "creditele rapide doar cu buletinul".