Urgent, bani imprumut pana la salariu!

Creditele rapide pana la salariu iti pot rezolva problemele de sezon


Nu multi sunt fericitii ce pot spune ca au de unde sa faca rost de o suma de bani, “pana la salariu”, atunci cand se iveste o urgenta ce nu sporta amanare. Cand situatia o impune, iar banii lipsesc cu desavarsire, cautam surse in general pe la rude, pe la prieteni, pe la colegi. Evident, nu conteaza cat de urgenta este treaba noastra, atata timp cat ei nu au de unde, nu pot, ori uneori, nu vor, sa ne imprumute suma de bani de care avem nevoie.

Cazuri exista, iar in conditiile economiei actuale, cand salariile sunt mici, cheltuielile mari, cand este dificil sa economisesti bani pentru zile negre, cand te lovesti de o problema, trebuie sa apelezi la un imprumut; cum spuneam incerci intr-o prima faza sa cauti un imprumut fara dobanda, adica sa apelezi la cunostinte – cand nici acestia n-au de unde, te indrepti catre institutiile financiare. Evident, primul pas este sa analizezi oferta bancilor si indeosebi conditiile de eligibilitate, pentru ca exista o mare posibilitate ca satorita veniturilor mici, ori altor conjuncturi, sa ai mari sanse a nu ti se aproba creditul dorit.

Ce faci cand esti refuzat si de banci? La cine mai apelezi pentru a face rost de un imprumut urgent de bani pana la salariu?

Incerci la Institutiile Financiare Nebancare! Aceste societati au chiar produse financiare ce poarta numele nevoilor tale, si anume, “credite pana la salariu”.

Prrima institutie financiara ce a introdus in Romania acest produs financiar, pe a carui denumire a obtinut chiar si statut de “marca inregistrata” a fost Viva Credit. Viva Credit ofera credite pana la salariu clientilor, sume mici de bani, de care poti dispune urgent. Tot procesul de acordare a creditului se desfasoara online, deci, este un produs foarte comod pentru tine. Ca orice lucru, si aceste credite pana la salariu au inconvenientele lor: sunt scumpe.

Pe termen scurt, imprumutul urgent pana la salariu reprezinta o solutie viabila, in sensul in care ai imprumutat suma respectiva, pentru maxim 35 de zile, asa cum prevad conditiile de la Viva Credit, de exemplu. Daca dupa ce ai luat creditul, amani rambursarea acestuia, si-ti rostogolesti astfel datoria, gradul de indatorare iti va creste exponential, datorita dobanzii anuale efective.

Deci, este bine sa te imprumuti, insa, nu o face pentru un termen lung, nu rostogoli creditul, si mai ales, fa-o doar in situatii de extrema urgenta.

La noi in tara creditele urgente pana la salariu nu sunt foarte “active”, spre deosebire de alte tari, unde sunt vazute ca un fel de “credite doar cu buletinul” de dinainte de criza economica, de la noi, daca va mai amintiti. In acest sens, in multe tari europene, aceste imprumuturi nu sunt vazute cu ochi buni.

Cine acorda credite pana la salariu? Iata cateva IFN-uri de gen: Viva Credit, Simplu Credit, Vimaro si mai nou Ferratum.