Credit IFN online acordat lejer si rapid

Pentru a obtine un credit IFN online, puteti apela la RoCredit


Un credit IFN online, prin care puteti obtine banii rapid, fara batai de cap este imprumutul de la RoCredit.

Prin intermediul celor trei variante optime de imprumut, anume, minicreditul, creditul de achizitie bunuri si creditul de consum, RoCredit ofera clientilor sai posibilitatea de a obtine imprumuturile dorite in mod simplu, lejer si mai ales rapid.

Micreditul este un imprumut de nevoi personale, prin care, cel ce-l obtine nu trebuie sa aduca justificari privind destinatia banilor.

Creditul de achizitie bunuri are ca destinatie achizitionarea unor bunuri cu o folosinta indelungata, dar si pentru achizitia de masini noi ori second hand.

In privinta creditului de consum, acesta poate fi accesat pentru cheltuieli de genul: calatorii, studii, tratamente, sau chiar si in cazurile in care nu doriti sa justificati utilizarea banilor obtinuti.

Obtinerea unui minicredit poate fi facuta doar daca acoperiti documentatia ceruta de Rocredit.

In acest sens, veti avea nevoie de:

- o cerere de credit tip;
- o copie dupa buletin;
- trebuie sa aveti o vechime la locul de munca de minim 3 luni, iar in acest sens vi se solicita si o adeverinta de tip rocredit, nu mai veche de 30 de zile;
- daca sunteti pensionari, veti avea nevoie de un talon de pensie din ultima luna si un extras de cont, in copie, de la banca;
- adeverinta de venit si alte documente ce pot justifica alte venituri decat cele salariale;

Un minicredit se acorda pe o perioada de 6-36 de luni, iar sumele pe care le puteti imprumuta astfel variaza intre 1.000 si 20.000 lei.

Pentru alte informatii, accesati site-ul RoCredit: http://www.rocredit-ifn.ro/ro/produse/credite-persoane-fizice/mini-creditul.