Credit rapid si simplu si mai ales la Fix

Credit Fix vine cu un produs unic - un credit rapid acordat in 2 ore


O noua oferta de creditare se arata clientilor ce cauta credite rapide. Societatea Credit FIX IFN S.A., ofera bani imprumut pe termen scurt.

Produsul oferit de Credit Fix este unul singur si, daca-l accesezi, poti obtine sume de bani de pana la 1000 de lei, pe perioade de pana la 35 de zile.

Aceasta categorie de imprumuturi rapide pe termen scurt este una destul de cautata in ultima vreme, Credit FIX intregind intr-un fel lista societatilor nebancare inscrise pe aceasta linie. Avantajul imprumutului de la Credit Fix este rapiditatea de obtinere a banilor - 2 ore de la accesare, performanta destul de greu de atins de celelalte IFN-uri din piata de acelasi profil.
Un alt avantaj este ca sunt acceptati si restantierii, lucru destul de rar intalnit chiar si pentru societatile ce acorda astfel de credite rapide.

COMPLETEAZA FORMULARUL DE ACCESARE - CREDIT FIX


Pentru a aplica la un credit, trebuie sa completezi online cererea pe platforma online creditfix.ro. Dupa ce finalizezi, un operator te va indruma in toti pasii necesari pentru obtinerea imprumutului dorit.

Primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa-ti creezi un cont de client, dupa care, intrat in acel cont al tau, sa soliciti un imprumut. Daca imprumutul ti-a fost aprobat, vei fi contactat telefonic sau prin email si ti se va aduce la cunostinta faptul ca vei primii banii solicitati.

Pentru accesare, ai nevoie doar de o copie dupa buletin si o copie dupa extrasul de cont unde obtii veniturile.

Conditiile minime de eligibilitate: sa fii cetatean roman, sa ai o varsta mai mare de 18 ani, sa incasezi veniturile intr-un cont bancar, sa ai un venit de minim 500 lei net lunar si sa ai o adresa de email si un numar de telefon valabil.

Indiferent de numele pe care il veti gasi pentru acest credit rapid unic de la Credit Fix (pentru ca pe platforma online a IFN-ului veti gasi mai multe denumiri: credit online urgent, doar cu buletinul, pana la salariu, fara acte, pe termen scurt, etc), trebuie sa stiti ca veti aplica doar pentru un singur produs, cel descris de noi mai sus.