Ai un plan? Pune-l in fata, cu creditul Cetelem!

Daca ai un plan, prezinta-te cu el la Cetelem, si obtii un credit nebancar cu o dobanda incredibil de mica.


9,8% dobanda anuala efectiva este cea mai mica dobanda pentru un credit de nevoi personale oferit de o societate nebancara. Mai mult de atat, aceasta dobanda concureaza cu succes si cele mai ieftine credite bancare de nevoi personale.

Asadar, daca ai un plan, pune-l in aplicare, si obtii de la Cetelem, pe langa dobanda foarte mica, si o amanare a ratelor cu 3 luni. In acest fel, poti sa rasufli usurat o perioada si sa te bucuri de reusita proiectului tau.

Orice proiect ai avea, Cetelem te crediteaza cu: credite 100% online, credite in magazinele partenere, carrduri, credite prin telefon, auto si asigurari.

Pentru un credit super rapid, poti sa accesezi online ori telefonic. Acest credit nebancar este unul foarte simplu. Aplicarea online inseamna sa-ti lasi datele tale si sa astepti sa fi contactat de un consultant Cetelem.

Pentru minimul sumei pe care o poti imprumuta de la Cetelem, adica 600 lei, pe o perioada de 6 luni, rata lunara este de 108,10 lei.

Pentru un imprumut de 10.000 de lei, pe o perioada de 5 ani, rata lunara este de 232,15 lei.

Documente necesare: copie dupa buletin, adeverinta de venit, cerere de creditare, fisa fiscala, talon de pensie in cazul pensionarilor.

Conditii de acordare: varsta cuprinsa intre 19 si 70 de ani, avansul 0, nu este nevoie de girant, durata creditului intre 6 si 60 de luni, vechimea de 3 luni la ultimu loc de munca.