Imprumuturi bani prin firmele non-bancare

Imprumuturi bani oferite de IFN-uri. Metode sigure de a face rost de bani imprumut.


Imprumuturile de bani de la firmele non-bancare inseamna o cale sigura si de multe ori rapida, lucru ce-i stimuleaza pe clienti, de multe ori acestia preferand IFN-urile in detrimentul bancilor.

Una din cele mai mari IFN-uri din piata este Cetelem, o societate non-bancare ce si-a facut deja un renume printre clientii romani, insa, evident, parerile sunt si pro si contra.

In legatura cu parerile pe care unii clienti le promoveaza vis-a-vis de o societate sau alta, majoritatea au in vedere acte de ordin moral decat probleme strict contractuale, de aceea este bine atunci cand intalniti astfel de pareri sa incercati sa va informati din mai multe surse, de preferinta unele autorizate.

Fiind una din cele mai cunoscute Institutii Financiare Nebancare din Romania, Cetelem ofera clientilor imprumuturi de bani, in conditii avantajoase, in mod rapid si simplu de accesat.

Fiind un lider pe piata creditelor de consum din Romania, avand o cota de 21,6%, in randul Institutiilor Financiare Nebancare, Cetelem este deja lider in piata creditelor de consum din Eurpa, cu o prezenta in 30 de tari ale lumii. Ca sa va faceti o idee despre acest procent, ar trebui sa adunati la un loc restul Institutiilor Financiare din Romania si sa va ganditi ca toate la un loc ocupa restul de 78,4% din piata, pe sectorul imprumuturi nebancare de bani.

Oferind o gama variata de imprumuturi destinate persoanelor fizice, Cetelem este cunoscuta indesebi pentru imprumuturile de bani acordate sub forma creditelor in magazin, ori a creditelor de nevoi personale.

Avand o retea impresionanta in Romania, fiind prezenta in peste 190 localitati cu peste 3200 de puncte de vanzare, Cetelem ofera imprumuturi bani in conditii din cele mai avantajoase, comparativ cu celelalte IFN-uri din piata.

Daca ar fi sa alegi un credit nebancar, elementul esential de care tin cont clientii este ca societatea ce-i ofera imprumuturi bani sa fie una cunoscuta, deci care sa-i ofere un anumit grad de siguranta.

Pentru mai multe informatii despre imprumuturi bani de la Cetelem, accesati platforma acestei institutii financiare: http://www.cetelem.ro/produse.