Credit rapid ieftin si fara dovada de venit

Poti obtine chiar acum un imprumut nebancar urgent, fara multe acte, fara adeverinta de venit


Ai nevoie de un imprumut de bani urgent? Ia acum un credit rapid de la Easy Credit

Orice ati spune si crede, pana la urma, solutia de a va imprumuta urgent, pe termen scurt, fara batai de cap si mai ales fara multe acte, vine de la Institutiile Financiare Nebancare. Chiar daca dobanzile sunt usor mai mari, totusi, aceste societati nebancare ofera credite nebancare fara garantii, riscand investita pe care o fac, in conditiile in care eligibilitatea este redusa.

Printre cele mai rapid imprumuturi nebancare fara garantii le putem gasi la Easy Credit.

Easy Credit te poate ajuta sa faci rost de bani urgent. Easy Credit poate fii solutia! Poti obtine bani in maxim 48 de ore.
In maxim 48 de ore cererea ta de creditare poate fi rezolvata, astfel nevoia urgenta de bani nu mai trebuie sa fie o problema pentru dumneavoastra si familie.

Avantajele finantarii prin Easy Credit:

- pre-aprobare dosarului este rapida, incepand de la 15 minute
- aprobarea financiara in maxim 48 de ore
- nu luam in considerare venitul dumneavoastra
- puteti obtine credit chiar daca ati fost refuzat de alte banci
- perioada maxima de rambursare este de pana la 4 ani
- noi nu avem comisioane ascunse, precum cele pentru analiza dosarului, de acordare, sau de rambursare anticipata
- beneficiati de o dobanda fixa pe toata durata creditarii, stabilita prin contract
- actele pe care trebuie sa le prezentati sunt cele ale proprietatii cu care se garanteaza, buletinul/ carte de identitate si certificatul de casatorie

Despre EASY CREDIT 4 All IFN SA

Easy Credit 4 ALL IFN SA este o institutie financiara nebancara autorizata de catre Banca Nationala a Romaniei, inscrisa in registrul general al BNR sub NR. RG-PJR-14-110261 din 26.06.2009.

Scopul Easy Credit este acela de a raspunde nevoilor clientilor prin produse si servicii de creditare cu garantie.

Suntem o echipa tanara, dinamica si analizam cu spirit de raspundere cererile clientilor nostri;

Veti fi intampinat de analisti financiari bine pregatiti care va vor consilia pe toata durata contractului de creditare.

Easy Credit acorda o grija deosebita clientilor sai,tocmai pentru a-si indeplini misiunea; aceea de a ajuta clientul cu rapiditate si flexibilitate prin produsele sale financiare competitive.

Suntem directi, corecti si veti fi informat inca de la inceput care sunt costurile acestui credit.

Suntem rapizi – incercam sa venim in ajutorul clientilor nostri oferind un credit cat mai rapid si cat mai simplu posibil.

Veti putea primi creditul solicitat în maxim 48 de ore, daca toate actele sunt in regula.

De ce acte aveti nevoie pentru a obtine imprumutul dorit de la Easy Credit IFN?

Pot beneficia de creditele acordate de Easy Credit persoanele fizice si juridice romane de drept privat, legal constituite si persoanele fizice, care indeplinesc urmatoarele criteriile de eligibilitate la data solicitarii creditului.

Actele necesare in cazul persoanelor fizice:

• Actele proprietatii;
• Actul de identitate;
• Certificat casatorie/divort/deces;
• Alte documente solicitate de notar.

Actele necesare in cazul persoanelor juridice:

• extras din actele constitutive privind obiectul de activitate, extras din hotararile organelor statutare din care sa rezulte destinatia creditelor imobiliare;
• imputernicire pentru ipotecarea imobilului ce reprezinta sediul firmei in cazul in care clientul care solicita creditul este administratorul firmei si nu proprietarul de drept;
• actul constitutiv;
• dovada de la Registrul Comertului ca persoana juridica a depus o hotarare AGA prin care se aproba atat contractarea creditului cat si garantarea creditului cu imobilul respectiv;
• certificatul constatator de la Registrul Comertului, eliberat cu maxim 10 zile inaintea inceperii analizei acordarii creditului imobiliar;
• incheierea Judecatorului Delegat prin care s-a dispus inmatricularea societatii;
• copii ale actelor de identitate pentru toti asociatii/ actionarii;
• actul de identitate al administratorului, in cazul in care nu este actionar/asociat si nici persoana care solicita creditul;
• actele de proprietate asupra imobilului cu care se gireaza;
• alte acte solicitate de catre notar.

Acestea ar fi regulile imprumuturilor nebancare rapide de la Easy Credit, fara garantii, fara multe acte, fara batai de cap. Tot ce trebuie sa faceti este sa solicitati un imprumut si va veti rezolva astfel nevoile imediate. Poti aplica online pentru urmatoarele locatii: Bucuresti, Constanta, Timisoara, Galati, Iasi. Pentru detalii, accesati platforma Easy Credit.