Credit rapid pe card

CardAvantaj de la Credit Europe Bank


Cea mai simpla varianta de a face rost de bani este sa alegi CardAvantaj de la Credit Europe Bank. Poti obtine creditul rapid direct pe card! Aplica online!

CardAvantaj poate fi cadoul perfect pentru oricine. La acest card aveti si perioada de gratie, deci un motiv in plus sa accesati un asemenea card de credit, de asemenea, puteti dispune de 3 rate oriunde in strainatate, bilete la concerte, ori alte oportunitati.

CardAvantaj este solutia perfecta intr-o perioada dificila; fiind lider pe piata cardurilor de credit din Romania, cu rezultate ramarcabile, CardAvantaj a inregistrat o evolutie buna incepand din 2009 inacoace, atat la numarul cat si la valoarea tranzactiilor.

Datorita numarului foarte mare de comercianti disponibili in reteaua partenera Credit Europe Bank, puteti avea acces prin intermediul CardAvantaj la o multitudine de produse, beneficiind de asemenea de avantajul cumparaturilor cu plata in rate.

O caracteristica avantajoasa a acestui card este data si de bonusul pe care il pot castiga detinatorii CardAvantaj, pentru fiecare tranzactie in parte.

“CardAvantaj este cardul de credit care a devenit parte din viata de zi cu zi a clientilor nostri, iar acest lucru este evidentiat prin frecventa utilizare. Si in cursul anului 2010 vom continua sa ii adaugam noi beneficii si avantaje, deoarece acest produs evolueaza conform nevoilor clientilor sai, pentru a se ridica mereu la inaltimea asteptarilor” spunea Dl Omer Tetik, Prim-Vicepresedinte, Credit Europe Bank.

Numarul posesorilor de CardAvantaj se ridica in prezent la peste 330.000, un numar impresionant de cetateni ce au apelat la creditele oferite prin intermediul CardAvantaj de la CreditEurope Bank.

De acum puteti aplica online pentru obtinerea CardAvantaj, procedurile fiind simple, si limitandu-se efectiv la completarea unui singur formular online.

Formularul online este unul deosebit de simplu, rubricile ce trebuiesc completate fiind urmatoarele:

- prenume
- nume
- CNP
- e-mail
- telefon mobil
- telefon fix
- judet
- oras
- venit (in functie de acesta se alege tipul de card)

Acestea sunt rubricile formularului online de aplicare pentru CardAvantaj.

Conditiile de aplicare pentru CardAvantaj:

- varsta peste 18 ani;

- angajat;

- minim 3 luni vechime la locul actual de munca;

- venit minim de 601 lei;

Printre veniturile acceptate de Credit Europe Bank regasim: venituri din salarii, chirii, profesii liberale, pensii, contracte de cesiune de drepturi de autor, contracte de mandat, contracte de agent si nu numai. De asemenea, poti beneficia de un card de credit constituind un depozit care va garanta limita de credit acordata.