Bani rapid in 24 de ore. Credite rapide de la IFN.

Afla cum poti sa faci rost de bani foarte rapid, in maxim 24 de ore!


Pentru a apela imprumuturile rapide de la IFN ai nevoie de un minim necesar de acte, conditiile de creditare fiind sumare. Poti sa faci rost de bani rapid in 24 de ore accesand aceste imprumuturi rapide de la IFN, cu dobanda moderata, daca stii ce sa alegi.

Daca vorbim de clasa de imprumuturi rapide putem spune ca aproape toate IFN-urile au introdus aceste produse financiare in portofoliul propriu. Orice firma nebancara ce ofera astfel imprumuturi rapide are printre serviciile oferite si pe cele de creditare online, serviciu ce diminueaza substantial timpul de contractare al unui credit si implicit de primire a banilor in mana de catre clienti.

Fie ca vorbim de credite de nevoi personale online, de credite auto, credite rapide la domiciliu sau imprumuturi pana la salariu, fiecare dintre noi isi doreste cu ardoare sa obtina mai multi bani pentru rezolvarea unor probleme sau indeplinirea unor vise. Cand accesezi un imprumut rapid nu inseamna ca pleci din start cu ideea ca nu-l mai rambursezi; evident, trebuie sa te gandesti in primul rand la un plan de plata a ratelor respectivului credit in timp, iar daca te convingi pe tine ca esti capabil sa-l returnezi putin probabil sa nu convingi si IFN-ul care iti verifica eligibilitatea pentru un imprumut.

Printre firmele nebancare ce acorda imprumuturi rapide se numara: Viva Credit, FRFS, Provident, Cetelem, Simplu Credit, TBI Credit, Patria Credit, BRD Finance, ROCredit, Easy Credit, etc.

Cei de la FRFS sau Forza Rossa Financial Services este un IFN de genul Provident sau Cetelem care ofera diferite imprumuturi rapide cu valoare medie si mare. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici cu datele personale pe platforma online si vei fi contactat imediat de un reprezentant al companiei pentru a fi indrumat in aplicarea pentru un imprumut.

Provident este un IFN cunoscut in domeniul creditelor rapide, in special pentru rapiditatea si procedurile foarte minimaliste pe care le are in domeniu. Daca doresti sa aplici pentru imprumuturi rapide la Provident trebuie sa te gandesti foarte bine pentru ca dobanda este destul de mare, mai ales daca alegi si gestionarea imprumutului la domiciliu.

Documente necesare pentru accesarea unui credit rapid


Ca sa te califici pentru imprumuturi rapide, trebuie sa ai 18 ani impliniti si minim 6 luni in campul muncii cu forme legale. Documente necesare sunt: buletin sau carte de identitate si o factura de utilitati.
Pentru angajati o sa fie nevoie de o adeverinta de la locul de munca si de o fisa fiscala.
Pentru pensionari documentatia este ceva mai simpla si nu trebuie sa o cearea nimanui. In primul rand o sa fie nevoie de talonul de pensie si de decizia de pensionare.
Pentru PFA (persoana fizica autorizata) aveti o documentatie mai complexa si o sa fie nevoie de ceva mai multe acte si autorizatii dupa cum urmeaza: decizia de impunere pe ultimul an, certificat de inregistrare fiscala ( il aveti de cand ati facut PFA-ul), autorizatie de libera practica ( doar daca este cazul pentru ca nu toate persoanele fizice autorizate au nevoie de asa ceva ), o copie dupa egistrele de incasari si plati pe ultimele 3 luni.

Avantajele unui imprumut rapid in comparatie cu unul bancar


Lumea s-a plictisit de banci, iar bancile s-au plictisit de clienti, fapt ce a determinat o stagnare a creditelor bancare. Daca pana in 2008, creditele cu buletinul erau pe buzele tuturor, iar bancile se rugau de clienti sa le acorde un astfel de credit doar cu buletinul, astazi lumea s-a intors cu susu-n jos, astfel ca, imprumuturi de la banci nu mai obtii nici cu mii de euro venit lunar, ce sa mai vorbim doar de buletin. Aceste conditii grele impuse clientilor de banci, i-a determinat pe acestia din urma sa apeleze din ce in ce mai mult la IFN-uri, iar faptul ca nu se califica pentru un credit de nevoi personale, chiar pus la dispozitie de societatile nebancare, a facut ca o mare parte din clienti sa se indrepte spre imprumuturile rapide, imprumuturi acordate multe mai lejer, fara mari cerinte, fara multe acte, fara garantii, fara giranti, si mai ales, fara verificare in Biroul de Credit, insa, scumpe.