Credit ultra-rapid cu pre-aprobare in 15 minute

Vrei sa faci rost de bani intr-un timp record? Apeleaza la creditele ultra-rapide de la Pro Credite


Pro Credite un broker ce se ocupa cu intermedieri de credite bancare si alte solutii financiare, va propune cateva idei de creditare foarte atractive.

De exemplu, creditul ultra-rapid cu pre-aprobare in 15 minute reprezinta o posibilitate la indemana oricui pentru a face rost de bani urgent, intr-o situatie limita.

Cum procedezi? Simplu! Completezi un formular online, lasi un mesaj si astepti sa fi contactat de un reprezentant Pro Credite. Formularul online este unul simplu si contine urmatoarele rubrici: alegerea unui produs financiar, venitul net lunar, rate lunare la alte credite de consum ori ipotecare, daca aveti intarzieri la plata ratelor altor credite mai vechi trebuie sa specificati, sa va lasati datele personale, email, localitate, nume, prenume, telefon, data nasterii si in final sa trimiteti si mesajul dorit catre institutia de credit.

Dupa cum puteti observa formalitatile sunt simple, insa, par a evidentia caracterul ultra rapid promovat de brokerul de credite ProCredite.

De retinut ca sa accepta o gama foarte larga de venituri, iar documentele solicitate se rezuma in general la adeverinta de venit, la copia dupa cartea de munca, iar in cazul pensionarilor, ultimul talon de pensie si decizia de pensionare.

De asemenea, Pro Credite va pune la dispozitie doua formulare tip, anume, cererea de eliberare a situatiei personale de la Biroul de Credit si o Adeverinta de venit, pe care trebuie sa le printati sa le completati si sa le transmiteti inapoi catre Pro Credite.

Important de retinut ca gradul de indatorare pentru un credit de nevoi personale poate fi situat intre 35 si 63%, acest grad de indatorare stabilindu-se separat pentru fiecare solicitare de credit rapid de nevoi personale.

Avantajele unui astfel de imprumut ultra-rapid marca Pro Credite:

- obtinerea imprumutului intr-un timp foarte scurt;
- actele solicitate se rezuma la un minim necesar pentru definirea gradului de indatorare si pentru acoperirea riscurilor de catre societatile financiare;
- nu este necesara justificarea destinatiei banilor;
- nu se solicita garantii si nici giranti;
- nu este nevoie de avans.