Credit rapid 2014. Cum il alegem?

Imprumut rapid 2014 - bani urgent pentru nevoi imediate


Modalitatea simpla si rapida de a contracta un imprumut rapid in 2014, ba mai mult de atat, posibilitatea de a face rost de bani in mana in cel mai scurt timp, o gasim la Institutiile Financiare Nebancare, insa, in ultima vreme, multe banci au inceput sa ofere astfel de credite urgente.

Ofertele venite dinspre banci sunt asociate in general unor carduri de credite promotionale, promotii ce se activeaza in mod deosebit pentru clientii ce aleg sa-si primeasca salariul printr-un cont in respectiva banca. Acest principiu este destul de larg intalnit in puata bancara, iar daca doriti sa-l folositi si sa castigati cadourile puse la dispozitie de catre banci cu aceasta ocazie, puteti sa analizati ofertele de la BCR, BRD, ING, Raiffeisen, Garanti Bank, Alpha Bank, etc. Acestea sunt doar cateva din bancile ce acorda imprumuturi rapide si de la care poti obtine fie cadouri tentante, fie dobanzi mai mici, daca alegi sa-ti treci salariul printr-un cont in respectiva banca comerciala.

Pe de alta partea, nici Institutiile Financiare Nebancare nu se lasa mai prejos, vis-a-vis de contractarea unui imprumut rapid in 2014. Daca ai nevoie de bani si vrei sa contractezi un credit rapid, afla ca o sa obtii dobanzi mai mici decat in trecut, concurenta deosebita din piata si intrarea bancilor in circuitul de creditare a determinat o usoara ieftinire a creditelor.

Si de la Institutiile Financiare Nebancare, in special la cele ce activeaza pe langa bancile comerciale, poti sa obtii carduri de credite pe care sa le poti utiliza pentru cumparaturi rapide in marile magazine. Obtinerea unui astfel de card reprezinta o modalitate mai rapida si mai simpla de a face rost de bani, decat daca ai accesa un credit propriu-zis.