Credit rapid la domiciliu, simplu si eficient

Steiner Credit, un specialist in creditare ce ofera credite rapide la domiciliu


SC Steiner & Co. Leasing IFN S.A. este, dupa cum ii spune si numele, o societate nebancara ce ofera credite.

Acasta institutie nebancara este specializata in creditele rapide la domiciliu, credite acordate intr-un mod simplu, fara batai de cap.

Un credit la domiciliu inseamna in fapt ca institutia creditoare iti pune la dispozitie un reprezentant ce se deplaseaza la tine acasa pentru discutarea (uneori chiar pentru negoicierea), contractului de imprumut, iar daca aceasta ti se aproba, banii iti sunt livrati la domiciliu tot de catre un reprezentant al respectivei institutii. De asemenea, plata ratelor se efectueaza tot de la domiciliu, prin intermediul (de regula) aceluiasi reprezentant ce se deplaseaza la tine acasa, la momentul stabilit prin contractat pentru ridicarea platii aferente ratei creditului contractat.

Steiner Credit ofera clientilor sai imprumuturi la domiciliu, in conditii avantajoase.

Astfel, aceste imprumuturi prezinta o serie de avantaje usor de "digerat" de clienti:

- usurinta;
- rapiditate;
- siguranta;
- confort;
- eficienta;
- confidentialitate.

Iata mai jos si care sunt costurile unui astfel de credit rapid la domiciliu de la Steiner Credit:


De asemenea, trebuie sa stiti ca pentru accesarea unui credit rapid la domiciliu de la Steiner Credit, puteti completa un formular online existent pe site-ul acestei societati nebancare (http://www.steiner-credit.ro/solicita-un-imprumut-formular.php) sau puteti suna la numar de teledon 07244 376 235.