Cine acorda credite rapide restantierilor in 2014?

Vrei sa faci rost de bani insa esti inscris in Biroul de Credit ca restantieri? Credite rapide pentru restantieri 2014



Partea comuna a creditelor rapide pentru restantieri si a celor doar pe baza buletinului de identitate este reprezentata de cautatorul in sine, de persoana doritoare de bani. Si intr-un caz, si in altul, problema este aceeasi, si anume, oamenii vor sa treaca peste Biroul de Credit si mai ales peste o verificare a veniturilor proprii. De ce vor sa treaca peste verificarile din Biroul de Credit, restantierii, este simplu de inteles. De ce vor sa nu li se ceara adeverinta de venit este mai dificil de inteles, insa, iata si raspunsul: oamenii vor sa se imprumute rapide, fara adeverinta de venit, dintr-un motiv foarte simplu, anume, acela ca daca li s-ar cunoaste veniturile, solicitarea unui nou credit ar reprezenta depasirea gradului de indatorare cuvenit, conform regulilor BNR in materie de creditare.

Cand vrei sa faci rost de bani desi esti inscris in Biroul de Credit ca restantier, inseamna ca te afli deja intr-o situatie dificila, insa, de multe ori, oamenii ajung intamplator pe listele Biroului de Credit, uneori din cele mai simple si mai nwfiresti motive.

Creditele rapide pentru restantieri in 2014 vor fi sustinute asa cum au fost de altfel si in anii trecuti de catre IFN si banuim noi ca odata cu primul pas facut si de banci in aceasta directie, anul 2014 va impulsiona intr-un fel creditele bancare pentru restantieri.

Daca pana acum, ofereau credite rapide restantierilor doar anumite IFN-uri, si acelea o faceau fie dupa niste cerinte destul de drastice in prvinta motivelor de inscriere in Biroul de Credit ori ofereau imprumuturi la dobanzi foarte mari, credem noi ca 2014 va fi un an mult mai lejer din punctul de vedere al creditarii restantierilor.

Chiar daca bancile merg in continuare pe principiul "banca nationala scade dobanda de referinta, noi scadem dobanda la depozite", totusi, o mai mare lejeritate in privinta acordarii creditelor de catre IFN-uri va determina o schimbare de atitudine a bancilor, fapt confirmat inca de pe acum, insa, este adevarat, la un nivel destul de redus.

Deci, creditele rapide pentru restantieri in 2014 va reprezenta punctul de atractie al cautatorilor de imprumuturi si, intr-un fel sau altul, pe langa Institutiile Financiare Nebancare, si bancilor vor fi nevoite sa se alinieze tendintei deja conturate.