Postări

Se afișează postări din noiembrie, 2013

BANI RAPID IMPRUMUT DE LA SOCIETATILE NEBANCARE

Obtine chiar azi un credit rapid nebancar de la IFN Daca nu mai faci fata financiar situatiilor aparute, daca ai nevoie urgenta de bani, daca nu gasesti unde sa te imprumuti fara dobanda (amici, rude), daca n-ai ce sa amanetezi in afara de sufet, poti sa apelezi la serviciile unei institutii financiare nebancare. Daca soliciti un imprumut intr-un timp rezonabil, poti obtine banii rapid, la o dobanda acceptabila; unele IFN-uri practica o dobanda apropiata de cea a bancilor, cand vine vorba de creditele de consum. Dobanzile mai mari intalnite in piata nebancarelor le gasim la imprumuturile rapide. Aceste produse financiare sunt cele mai scumpe, in primul rand pentru ca discutam de imprumuturi negarante, deci cu risc pentru societate, si-n al doilea rand pentru ca discutam de imprumuturi foarte rapide, practic poti obtine banii chiar si in ziua in care soliciti creditul, daca ai toate documentele solicitate in ordine.

AI INTERZIS LA BANCA? INCEARCA LA IFN-URI

Ti-a refuzat banca creditul? Ia unul de la IFN! Tot mai multor romani bancile le refuza credite, astfel ca, acestia se indreapta catre imprumuturile nebancare. Institutiile Financiare Nebancare incearca sa-i atraga cu tot felul de oferte de creditare, dar mai ales oferte de accesare. In general, IFN-urile si mai ales cele mari, au dobanzi destul de asemanatoare practicate la credite. Ce le diferentiaza sunt in primul rand modul de accesare, rapiditatea cu care se aproba creditul, ori se elibereaza banii, precum si conditiile de eligilitate. Cele mai mari diferente ale dobanzilor deriva din conditiile de elibilitate; cu cat aceste conditii sunt mai lejere, cu atat dobanda creditelor nebancare este mai mare. Totusi, chiar si in aceste conditii, romanii acceseaza credite nebancare rapide, datorita faptului ca nimeni altcineva nu-i mai imprumuta.

S-AU TERMINAT CREDITELE CU BULETINUL?

Mai exista credite rapide doar cu buletinul? Cati din cei ce-au accesat un astfel de credit inainte de criza si-au incheiat contractul de imprumut? Desi pare o intrebare retorica, este una de bun-simt avand in vedere faptul ca ultimele credite doar cu buletinul au fost acordate in 2008, iar perioada maxima pe care se putea incheia un credit era de 5 ani. Cu alte cuvinte, ultimele credite cu buletinul ar fi trebuit sa dispara in neant la nivelul anului 2013. Ei bine, nu e chiar asa! Desi, conditiile noi impuse de BNR in privinta creditarii s-au inasprit vizibil, totusi, mai exista in societati ce acorda credite in conditii mai mult decat permisive, unele punand inca accent doar pe buletinul de identitate pentru acordarea unui imprumut. Elementul care n-a fost perturbat de regulile restrictive impuse altor credite de consum, a fost si ramane inca, cardul de credit. Cardurile de credit nebancare sunt acordate in multe cazuri doar pe baza buletinului de identitate.

CREDITE RAPIDE ACCESIBILE ONLINE. BANI DIN IMPRUMUTURILE DE LA IFN

Creditele rapide online: accesibile, dar scumpe, usor eligibile, dar, greu de rambursat Cand devine imposibil sa apelezi la imprumuturile bancare si ai tot mai mare nevoie de bani, oamenii se reorienteaza catre creditele rapide oferite de Institutiile Financiare Nebancare. Chiar daca au costuri considerabil mai ridicate decat creditele clasice, imprumuturile rapide sunt mult mai accesibile, datorita conditiilor de eligibilitate mult simplificate practicate de IFN-urile pentru acest segment de credite rapide. Astfel, pentru credite rapide acordate in maxim 48 de ore, fara garantii si fara giranti, poti contracta sume mici de bani , pe perioade scurte de timp. Aceste imprumuturi rapide sunt in special accesate de clientii cu venituri medii, care nu ar putea obtine un credit la o banca comerciala datorita veniturilor mici sau pentru ca au restante la alte credite mai vechi, fiind restantieri si inscrisi in Biroul de Credit ca rau platnici.