CREDITE RAPIDE ACCESIBILE ONLINE. BANI DIN IMPRUMUTURILE DE LA IFN

Creditele rapide online: accesibile, dar scumpe, usor eligibile, dar, greu de rambursat


Cand devine imposibil sa apelezi la imprumuturile bancare si ai tot mai mare nevoie de bani, oamenii se reorienteaza catre creditele rapide oferite de Institutiile Financiare Nebancare.

Chiar daca au costuri considerabil mai ridicate decat creditele clasice, imprumuturile rapide sunt mult mai accesibile, datorita conditiilor de eligibilitate mult simplificate practicate de IFN-urile pentru acest segment de credite rapide.

Astfel, pentru credite rapide acordate in maxim 48 de ore, fara garantii si fara giranti, poti contracta sume mici de bani, pe perioade scurte de timp.

Aceste imprumuturi rapide sunt in special accesate de clientii cu venituri medii, care nu ar putea obtine un credit la o banca comerciala datorita veniturilor mici sau pentru ca au restante la alte credite mai vechi, fiind restantieri si inscrisi in Biroul de Credit ca rau platnici.

Creditele rapide sunt accesabile in special online, IFN-urile bazandu-si in mare parte ofertele de imprumut rapid pe mediu online, unde clientii sunt atrasi foarte usor de conditiile lejere de accesare, de comoditatea cu care apeleaza la ele, de anonimul din spatele ecranului care nu trebuie sa se justifice in fata doamnei de la ghiseu si care nu trebuie sa suporte privirile intrebatoare ale unui domn ce-i verifica documentele de eligibilitate.

In aceasta ordine de idei, Institutiile Financiare Si-au creat adevarate structuri de informare online, punand la dispozitia clientilor calculatoare de rate, cereri de credit si formulare diverse pe care acestia le pot accesa online.

Exista un minim necesar de creinte pe care clientul trebuie sa le indeplineasca totusi, chiar daca acceseaza un credit rapid online:

- varsta minima de 18 ani;
- dovada ca ca locuieste la adresa de buletin;
- dovada unui venit care sa justifice un anumit grad de indatorare;

Ce este important de retinut e ca, accesarea online a creditelor rapide nebancare nu reprezinta un cost in plus la creditul de baza. Online inseamna un serviciu pus la dispozitia clientilor de catre IFN-uri, nu reprezinta un produs in sine.