AI INTERZIS LA BANCA? INCEARCA LA IFN-URI

Ti-a refuzat banca creditul? Ia unul de la IFN!


Tot mai multor romani bancile le refuza credite, astfel ca, acestia se indreapta catre imprumuturile nebancare. Institutiile Financiare Nebancare incearca sa-i atraga cu tot felul de oferte de creditare, dar mai ales oferte de accesare.

In general, IFN-urile si mai ales cele mari, au dobanzi destul de asemanatoare practicate la credite. Ce le diferentiaza sunt in primul rand modul de accesare, rapiditatea cu care se aproba creditul, ori se elibereaza banii, precum si conditiile de eligilitate.

Cele mai mari diferente ale dobanzilor deriva din conditiile de elibilitate; cu cat aceste conditii sunt mai lejere, cu atat dobanda creditelor nebancare este mai mare. Totusi, chiar si in aceste conditii, romanii acceseaza credite nebancare rapide, datorita faptului ca nimeni altcineva nu-i mai imprumuta.

In preajma sarbatorilor, cand cheltuielile cresc semnificativ, creste si interesul pentru creditele de consum, in special al celor oferite de IFN-uri, dar si a cardurilor de credit, mult mai permisive decat creditele de consum. Un card de credit poate fi accesat chiar si pe baza buletinului de identitate, avand in vedere ca aceste produse financiare n-au fost restrictionate de normele BNR.

Sarbatorile reprezinta un prilej pentru Institutiile Financiare Nebancare de a-si dubla profiturile, venind in intampinarea clientilor in primul rand cu oferte personalizate, potrivite pentru aceasta perioada: documente putine, aprobarea rapida a creditului, accesarea comoda online sau prin telefon, etc. 

Principalul avantaj al creditelor nebancare deriva din aprobarea rapida a creditului - in maxim 48 de ore primesti banii, documentatia fiind flexibila in comparatie cu cea a bancilor.