IMPRUMUT RAPID DOAR CU BULETINUL IN 2013

Iti doresti un credit rapid cu buletinul? Vrei sa stii cine mai ofera credite doar cu buletinul in 2013?


In orice situatie financiara te-ai afla, trebuie sa realizezi ca imprumutandu-te nu inseamna ca scapi de griji, dimpotriva. Fie credite rapide, fie obisnuitele credite de nevoi personale, toate inseamna ca vei avea batai de cap pana le vei rambursa.

Credit doar cu buletinul poti sa accesezi doar prin intermediul unui card nebancar, produse financiare ce n-au fost restrictionate de catre BNR, ca restul creditelor de consum.

Ei bine, apeland la un imprumut rapid doar cu buletinul, prin intermediul unui card nebancar, poti sa rezolvi doar o parte din problemele tale, pentru ca de acei bani dispui doar pentru diferite achizitii, acolo unde IFN-ul are colaborari cu magazine sau supermarketuri.

La nivelul anului 2013, accesarea unui imprumut rapid doar cu buletinul este posibila doar in Moldova, indeosebi la Chisinau, unde sunt in floare creditele doar cu buletinul. Ce se intampla astazi in Moldova, legat de creditele doar cu buletinul, este foarte asemanator cu ce se intampla la noi in anii 2006 - 2007.

In Romania poti accesa un credit doar cu buletinul, daca detii un bun mobil sau imobil, astfel incat sa-l utilizezi ca garantie sau daca esti intr-o situatie dificila si vrei sa faci rost de bani mult mai rapid, poti sa apelezi la Casele de Amanet, unde trebuie de asemenea sa ai un bun pe care sa-l lasi drept gaj.

Pe principiul creditelor cu buletinul au inceput sa functioneze o serie de firme ce acorda credite cu garantie, garantia reprezentand-o masina personala.

Autoturismul si buletinul sunt suficiente pentru a lua un credit rapid.