CREDITE NEBANCARE LA DOMICILIU

Cum faci rost de credite nebancare la domiciliu? Bani urgent fara batai de cap direct la tine acasa


Creditele nebancare la domiciliu au fost aduse in atentia romanilor si puse in valoare de catre Provident, una din cele mai importante societati nebancare din Romania. In timp, si alte Institutii Financiare Nebancare au adoptat acest serviciu financiar, un produs ce a prins la clientii romani.

Imprumuturile rapide la domiciliu sunt usor de accesat si banii ii obtii urgent. Ce trebuie sa faci? Completezi un formular in care soliciti pe langa creditul de baza si serviciul de gestionare al imprumutului la domiciliu si un agent al institutiei va veni la tine acasa. Institutiile financiare nebancare acorda imprumuturile foarte rapid, in maxim 48 de ore dela depunerea dosarului. Aceste imprumuturi se platesc cash sau in contul bancar al clientului, fara giranti sau garantii, iar rambursarea lor se face in rate saptamanale.

Nici nu mai trebuie sa va deplasati la ghiseele creditorului pentru a achita ratele, deoarece reprezentantul va viziteaza saptamanal direct la domiciliu pentru a incasa banii. Bineinteles, daca doriti sa depuneti banii intr-un cont bancar, aveti si aceasta optiune.

Printre societatile nebancare ce au in portofoliu serviciul de credite la domiciliu se numara:

FRFS acorda imprumuturi rapide in 24 de ore, cu o dobanda anuala efectiva care porneste de la 15.9%. Incredibil, nu? Credit rapid cu DAE ca la banca! Iti vine sa crezi? E adevarat, ai nevoie de mai mult de 2 acte, fata de alte IFN-uri, insa si sumele pe care le acorda ca imprumut sunt mult mai mari, intre 10000 si 100000 lei.

Pentru creditul de nevoi personale, FRFS nu solicita avans, ofera serviciul de creditare la domiciliu, ajutandu-te astfel sa econimisesti timp, documentatia necesara este simpla, iar procesul de acordare este unul transparent, nu esti limitat de o anume destinatie a creditului - il poti folosi pentru ce iti doresti tu, ai posibilitatea de a achita ratele fixe in lei, astfel ca nu vei fi afectat de variatiile cursului de schimb. De asemenea, costurile tale vor fi extrem de reduse: rata dobanzii anuale este de 9,90%, DAE incepand de la 15,90%. FRFS accepta o gama variata de venituri: salariu, venit din activitati independente, pensie, dividende, contracte de inchiriere, diurne, drept de autor. Si, daca vei dori, ai posibilitatea de a incheia o asigurare de viata (optionala) in cazul unor evenimente neprevazute (deces, invaliditate, somaj).


Un prieten de incredere in randul IFN-urilor este iCredit.
iCredit ofera servicii rapide, eficiente si personale la domiciliu. Procedura de aplicare la iCredit este foarte simpla si, spre deosebire de majoritatea institutiilor financiare, nu are nevoie de garantii sau giranti.
Consultantii iCredit sunt imaginea afacerii. Ei muncesc din greu pentru a construi relatii profesionale puternice, aproape cu caracter personal, pentru ca vor sa inteleaga mai bine necesitatile individuale si capacitatile financiare ale fiecarui client.

Provident este prima institutie financiara din Romania care a oferit serviciul de gestionare la domiciliu a imprumutului. Prin acest serviciu suplimentar, primesti banii rapid in 48 de ore, chiar la tine acasa, iar ratele le platesti confortabil, de acasa. Vei descoperi ca agentii Provident sunt prietenosi, rabdatori si intelegatori. De fapt, multi dintre ei au inceput prin a fi clienti ai Provident.
Alege serviciul de gestionare la domiciliu a creditului Provident si poti primi banii in 48 de ore, chiar la tine acasa:
- Pana la 3.000 de lei;
- Fara giranti si fara taxe ascunse;
- Fara birocratie: doar doua acte;
- Rate fixe, garantat.

Consultantii de credit sunt platiti, in principal pe baza de comision in functie de ceea ce colecteaza, mai degraba decat din ceea ce imprumuta, astfel ca sunt motivati sa imprumute suma corecta, nu mai mult decat aveti cu adevarat nevoie.
In cele mai multe cazuri, consultantii iCredit sunt vecini, cunostinte, sau chiar prietenii tai.

Credit de nevoi personale la domiciliu
Probabil si dumneavoastra ati vazut cel putin o data reclama la acea societate de creditare care acorda imprumuturi de cel mult 3000 de lei.

Un asemenea credit este extrem de usor de obtinut. Nimeni nu va va cere vreun document, tot ce trebuie sa faceti este sa dati un telefon.

Caracteristici:

    Sumele acordate sunt mici
    Durata de rambursare este scurta (de obicei un an)
    Rata dobanzii precum si alte comisioane sunt foarte ridicate
    Documentatia necesara este minima

Mai jos, am punctat care sunt etapele parcurse de la aplicatia pentru credit pana la returnarea acestuia in totalitate:

    Suni compania creditoare sau mergi la sediul ei
    Completezi toate hartiile si primesti raspunsul foarte repede (de obicei in 48 de ore)
    Primesti banii in cont sau acasa (te va costa in plus)
    Incepi plata ratelor

Dupa cum puteti vedea, totul este extrem de simplu.

Un asemenea credit este util in momentul in care aveti o cheltuiala urgenta, cum ar fi un deces in familie, ori aveti nevoie de lemne pe durata iernii, etc…

Persoanele care apeleaza cel mai des la asemenea imprumuturi sunt pensionarii, deoarece ei reprezinta o categorie care are un venit sigur (pensile) – deci nu pot ramane someri- si sunt genul de persoane care ar face orice pentru a isi achita ratele.

Multe banci au infiintat recent companii-fiice care acorda si ele imprumuturi in sume mici (500-3000 euro), la costuri mai reduse decat imprumuturile la domiciliu. Ati putea incerca sa apelati la ele.