CREDIT NEBANCAR RAPID

Bani rapid online! Acceseaza un credit nebancar urgent!


Daca bancile nu se mai dau in vant dupa clientii creditelor de consum, IFN-urile (Institutiile Financiare Nebancare) pun la bataie imprumuturi rapide nebancare, cu acte putine si fara formalitati.

Marea majoritate a IFN-urilor ce acorda imprumuturi in regim de urgenta solicita 2 acte; in general e vorba de adeverinta de venit (unele cer fluturasul de salariu sau adeverinta de salariat) si copie dupa buletin. Sunt si institutii ce acorda imprumuturi nebancare doar in baza buletinului de identitate si a unui extras de cont. Mai sunt societati nebancare ce pun la dispozitia clientilor cardurile de credit, carduri ce au scapat de sub ochiul vigilent al BNR-ului, spre deosebire de creditele cu buletinul.

Care este costul total al unui imprumut nebancar si in ce consta acesta?

Costul total pentru imprumut este stabilit printr-un contract de credit foarte transparent. Astfel, vei sti de la bun inceput care este suma imprumutata si cum urmeaza sa restitui imprumutul.

Costul unui imprumut depinde de suma imprumutata si de numarul de saptamani in care se face restituirea.

Costul total include comisionul de acordare, cel de administrare, dobanda fixa totala si, dupa caz, comisionul de gestionare la domiciliu a creditului.

Te rugam sa folosesti calculatorul de rate pentru a afla costul total al imprumutul si pentru a vedea cuantumul fiecarui element al costului sau.

Cum pot solicita un imprumut nebancar?

Pentru a solicita un imprumut nebancar nu trebuie decat sa aplici online pentru el, completand cu informatiile corecte formularul pus la dispozitie.

Nu uitati, completati cu grija formularul online, asa veti face mai rapida aprobarea creditului nebancar. Daca gresiti nu este nicio problema, insa, veti intarzia aprobarea creditului.