IMPRUMUTURI DE LA PROVIDENT


Cum fac rost de un imprumut nebancar de la Provident?


Simplu! Fie aplici online, completand formularul, fie suni la unul din telefoanele puse la dispozitie de Provident si iei legatura cu unul din colaboratorii acestei societati nebancare.

Pentru a completa formularul online, nu trebuie decat sa stii suma pe care ai vrea s-o imprumut si numarul de saptamani in care doresti sa rambursezi imprumutul.
De asemenea, mai esti intrebat daca doresti si optiunea de gestionare la domiciliu a creditului nebancar de la Provident. Este o optiune buna, insa, te costa in plus, extracredit.

Costul imprumutului nebancar de la Provident se stabileste printr-un contract, altfel poti sa stii de la inceput care e costul total si cum urmeaza sa rambursezi imprumutul. Acest imprumut nebancar de la
Provident nu presupune alte comisioane ascunse, iar suma de bani datorata este cea stabilita in contractul de imprumut, deci nu creste in timpul rambursarii imprumutului.

Pentru accesarea unui imprumut nebancar, sunati la Provident, la unul din telefoanele de mai jos:

Numarul de telefon Provident scurt: 021 9877
Numarul de telefon Provident, Romtelecom: 021 275 75 75.

Apeland la Provident IFN poti solicita sume cuprinse intre 500 si 3.000 de lei
In functie de tipul de imprumut dorit, la o prima colaborare poti solicita sume cuprinse intre 500 si 3.000 de lei. Clientii existenti pot obtine si 3.500 de lei, in functie de istoricul lor de plata si de veniturile disponibile. Perioada de rambursare difera in functie de tipul de imprumut ales. Daca vrei sa vezi un exemplu de grafic de rambursare, puteti utiliza simulatorul de imprumut.
Pe scurt: Cati bani poti imprumuta de la Provident 03 Iunie 2013

Care este valoarea DAE pentru imprumutul meu? Valoarea Dobanzii Anuale Efective (DAE) a imprumuturilor Provident variaza intre 84,54% si 104,49%. Este foarte important de precizat ca in cazul imprumuturilor pe termen scurt, cum sunt cele oferite de Provident, DAE nu este un indicator relevant, intrucat nivelul acesteia este influentat in mod categoric de perioada de rambursare si de periodicitatea platilor.

De exemplu, un imprumut fara serviciul la domiciliu de 1.500 de lei pe 53 de saptamani are un cost total de 535,56 lei si o DAE de 86,23%.

Astfel, dupa cum se observa, DAE nu este exprimarea procentuala a costului total al imprumutului. Costul total este 535,56 lei, este mentionat fara echivoc in contractul de credit si ramane fix pe toata perioada imprumutului.

Pentru a fi relevant, este important ca DAE sa fie folosita pentru a compara doua produse financiare similare.

Odata ales tipul de imprumut, agentul Provident te va informa asupra DAE corespunzatoare imprumutului tau.